Primăria Cluj-Napoca a amenajat 229 de noi locuri de parcare în zona centrală a Clujului

Primaria Cluj-Napoca a amenajat 229 de noi locuri de parcare pe str. Navodari nr. 4, la aproximativ 500 de metri de Catedrala Ortodoxa, in directia Marasti, pe locatia fostei unitati militare.

Parcarile se afla in zona tarifara II, astfel ca toti cei care au abonament pentru aceasta zona pot utiliza noua parcare. Pretul pe ora este de 1 leu, iar abonamentul costa 50 de lei/luna pentru persoane fizice si 70 de lei/luna pentru persoane juridice.

Au fost amplasate 3 parcometre stradale, prin intermediul carora se va putea realiza plata parcarii folosind card bancar, card preplatit sau monede. Parcarea are si 8 locuri rezervate pentru persoane cu dizabilitati.

Parcarea are intrare si iesire din/spre str. Navodari si o a doua iesire pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Parcarea va avea un caracter temporar, pana la constructia viitorului parking din cadrul proiectului Centrului Cultural Transilvania, proiect ce presupune si constructia noii cladiri a Filarmonicii clujene.

Prin aceasta noua locatie, Primaria ofera o alternativa de parcare in zona centrala si de asemenea, vine in sprijinul viitorului proiect de introducere a benzilor dedicate pentru transportul in comun pe axa Est-Vest.

Articole similare

Primaria Cluj-Napoca a amenajat 229 de noi locuri de parcare pe str. Navodari nr. 4, la aproximativ 500 de metri de Catedrala Ortodoxa, in directia Marasti, pe locatia fostei unitati militare. Parcarile se afla in zona tarifara II, astfel ca toti cei care au abonament pentru aceasta zona pot utiliza noua parcare. Pretul pe ora …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro