Primăria Cluj-Napoca anunță că nu vor mări impozitele locale pentru anul 2017

ceas-primarie3Primaria Cluj-Napoca nu mareste impozitele locale pentru anul 2017 si pastreaza facilitatile pentru mediul de afaceri, elevi, studenti, pensionari.

Primaria municipiului Cluj-Napoca mentine acelasi nivel al impozitelor locale pentru 2017, la fel ca in anul 2016, prin proiectul de Hotarare de Consiliu Local care se afla in consultare publica in perioada 26 octombrie – 11 noiembrie 2016.

De asemenea, Primaria clujeana mentine cel mai mic impozit prevazut de lege pentru firmele din parcurile industriale si pastreaza facilitatile pentru constructia cladirilor “verzi” (50% scutire de taxe pentru cei care realizeaza cladiri verzi).

Primaria Cluj-Napoca pastreaza, totodata, facilitatile si gratuitatile la transportul in comun pentru elevi, studenti si pensionari.

Potrivit noului Cod Fiscal, in anul 2017 municipalitatea va impozita cu 500% cladirile neingrijite din centrul istoric, la care proprietarii nu au inceput demersurile legale pentru refatadizare pana la data de 30 noiembrie 2016, conform somatiilor transmise pe parcursul anului.

Politica de parcari in zona ultracentrala va fi regandita, pentru a se asigura fluidizarea circulatiei.

Intregul proiect de H.C.L. este disponibil spre consultare pe website-ul Primariei:
http://www.primariaclujnapoca.ro/dezbateri-publice.html

Articole similare

  • 80
    Clujenii isi mai pot achita impozitele pe acest an, beneficiind de bonificatia de 10%, pana in data de 30 iunie 2016. Bonificatia se acorda la plata integrala a impozitelor pentru anul in curs. Pana in prezent, si-au achitat impozitele 66% dintre persoanele fizice si 43% dintre persoanele juridice. Situatia platilor…
    Tags: de, la, si, napoca, taxe, cluj, primaria, impozite

Primaria Cluj-Napoca nu mareste impozitele locale pentru anul 2017 si pastreaza facilitatile pentru mediul de afaceri, elevi, studenti, pensionari. Primaria municipiului Cluj-Napoca mentine acelasi nivel al impozitelor locale pentru 2017, la fel ca in anul 2016, prin proiectul de Hotarare de Consiliu Local care se afla in consultare publica in perioada 26 octombrie – 11 …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro