Primăria Cluj-Napoca va realiza un parking suprateran în cartierul Mănăștur, pe strada Primăverii

parking-cluj2Primaria Cluj-Napoca va realiza un parking in cartierul Manastur, pe strada Primaverii – colt cu aleea Garbau. Consiliul Local a aprobat in sedinta de joi, 16 iunie 2016, Planul Urbanistic de Detaliu in vederea construirii viitorului parking.

Se va trece la realizarea studiului de fezabilitate si la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului, dupa care vom organiza licitatia pentru proiectare si cea pentru executia constructiei. Preconizam sa finalizam aceasta constructie in maximum 2 ani”, a precizat Emil Boc.

Viitorul parking va avea o capacitate de 410 de locuri de parcare. Aproximativ 60 de garaje ale locuitorilor din zona viitorului parking vor fi dezafectate, iar proprietarii, alaturi de alti clujeni care detin locuri de parcare acolo, vor avea parcari asigurate in viitorul parking. Prin construirea acestui parking, Primaria va rezolva atat problema locurilor de parcare, cat si decongestionarea circulatiei din aceasta zona.

Articole similare

Primaria Cluj-Napoca va realiza un parking in cartierul Manastur, pe strada Primaverii – colt cu aleea Garbau. Consiliul Local a aprobat in sedinta de joi, 16 iunie 2016, Planul Urbanistic de Detaliu in vederea construirii viitorului parking. ”Se va trece la realizarea studiului de fezabilitate si la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului, dupa care vom …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro