Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta acordarea, pentru anul 2016, de finantari nerambursabile de la bugetul local

Primaria Cluj NapocaPrimaria municipiului Cluj-Napoca anunta acordarea, pentru anul 2016, de finantari nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte si actiuni culturale, pentru proiectele structurilor sportive si pentru cultele religioase din municipiu.

Detalii privind sesiunile de selectie a proiectelor pot fi consultate pe site-ul Primariei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, la sectiunea Anunturi, astfel :

De precizat faptul ca anul trecut municipalitatea clujeana a acordat suma de 10.309.000 lei pentru 202 proiecte si actiuni culturale, 4.200.000 lei pentru 33 de structuri sportive si 2.500.000 lei pentru cultele religioase din municipiul Cluj-Napoca.

 

Articole similare

  • 44
    Primaria municipiului Cluj-Napoca a accesat in cadrul programelor europene de finantare nerambursabila din 2007-2013 fonduri din liniile de finantare, pentru care municipiul era eligibil, respectiv Programul Operational Regional – POR, atat pe axa 1.1 destinata polilor de crestere, cat si pe alte axe din cadrul acestui program. De asemenea, municipiul…
    Tags: de, la, din, si, cluj, primaria, napoca, fonduri, cluj-napoca

Primaria municipiului Cluj-Napoca anunta acordarea, pentru anul 2016, de finantari nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte si actiuni culturale, pentru proiectele structurilor sportive si pentru cultele religioase din municipiu. Detalii privind sesiunile de selectie a proiectelor pot fi consultate pe site-ul Primariei municipiului Cluj-Napoca, www.primariaclujnapoca.ro, la sectiunea Anunturi, astfel : proiecte si actiuni culturale …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.