Prins de polițiști după ce a tăiat ilegal patru pomi de Crăciun

brazi-de-craciunLa data de 5 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Ciucea au acționat împreună cu reprezentanți silvici pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori de pe raza comunei Ciucea.

Astfel, în jurul orei 15:50, în zona denumită popular ,,Surduca”, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care avea asupra sa patru pomi de Crăciun și un ferăstrău.

Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit că brazii au fost tăiați din pădurea aflată în zona menționată, la fața locului fiind identificate cioatele.

Prejudiciul cauzat a fost estimat de către personalul silvic la suma de peste 2.800 de lei.

Pomii de Crăciun au fost confiscați și predați proprietarului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori, fapte prevăzute de Codul silvic.

Articole similare

  • 62
    Peste 280 pomi de Crăciun, deţinuţi fără documente de provenienţă, care urmau a fi comercializaţi în mod ilicit, au fost confiscaţi de poliţişti. La data de 21 noiembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin – Postul de Poliţie Comunal Beliş, împreună cu lucrători din cadrul ocolului silvic, au…
    Tags: de, au, craciun, pom, brazi

La data de 5 decembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Ciucea au acționat împreună cu reprezentanți silvici pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori de pe raza comunei Ciucea. Astfel, în jurul orei 15:50, în zona denumită popular ,,Surduca”, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care avea …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro