Prins în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și cu numere false

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea un autovehicul neînmatriculat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În 9 ianuarie, în jurul orelor 10:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 34 ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe str. Horea din Cluj-Napoca.

În urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca autoturismul este neînmatriculat, numărul de înmatriculare aplicat fiind fals.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare”.

Articole similare

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea un autovehicul neînmatriculat pe raza municipiului Cluj-Napoca. În 9 ianuarie, în jurul orelor 10:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au depistat un bărbat de 34 ani, din Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe str. …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro