Prinsă de proprietară după ce a pătruns, fără drept, într-o locuință de pe strada Maramureșului

hoataPolițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore o femeie care a fost surprinsă în locuință de către proprietară în timp ce încerca să sustragă bunuri.

Marți, 5 ianuarie, în jurul orei 10:00, femeia de 32 de ani, din Sălaj, ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință de pe strada Maramureșului, profitând de faptul că ușa era închisă dar neasigurată.

În interiorul locuinței, a fost surprinsă și reținută de către proprietară, nereușind astfel să sustragă bunuri.

Polițiștii au sosit de îndată la fața locului, femeia fiind condusă la sediul unității pentru clarificarea situației.

În urma constatărilor, femeia a fost reținută pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii unei tentative la infracțiunea de furt.

La data de 6 ianuarie, în urma prezentării femeii în fața magistraților, a fost dispusă  măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

Articole similare

  • 57
    Poliţiştii au depistat, în flagrant delict, o femeie care ar fi sustras un telefon mobil. Prejudiciul, de circa 700 de lei, a fost recuperat de către poliţişti. La data de 8 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 6 Poliţie au identificat o femeie bănuită de sustragerea unui…
    Tags: de, în, cluj, prinsa, ipj, hoata

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore o femeie care a fost surprinsă în locuință de către proprietară în timp ce încerca să sustragă bunuri. Marți, 5 ianuarie, în jurul orei 10:00, femeia de 32 de ani, din Sălaj, ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință de pe strada Maramureșului, profitând de faptul că ușa …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.