Procurorii D.I.I.C.O.T şi poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate solicită sprijinul cetăţenilor

cautatProcurorii D.I.I.C.OT – Serviciul Teritorial Cluj şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane care ar fi utlizat în mod fraudulos un card bancar.

 În luna decembrie 2015, un bărbat ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar şi ar fi retras suma de 5.000 de lei în dauna unei persoane vătămate din Cluj-Napoca.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de acces ilegal la un sistem informatic şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

cautat

Articole similare

Procurorii D.I.I.C.OT – Serviciul Teritorial Cluj şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca solicită sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane care ar fi utlizat în mod fraudulos un card bancar.  În luna decembrie 2015, un bărbat ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar şi ar fi retras suma de …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro