Proiecție de scurtmetraje studențești la Seara de film CineMedia

afis event scurtmetraj A4Cinema Mărăști găzduiește pe 5 februarie, de la ora 1900, Seara de film CineMedia. Departamentul de Cinematografie, Fotografie și Media al Facultății de Teatru și Televiziune, UBB Cluj-Napoca, pregătește o proiecție de scurtmetraje studențești, în cadrul Platformei Culturale TiMAF. Vor fi prezenți la proiecție și vor răspunde întrebărilor publicului pe marginea producției, atât Lect. Dr. Ligia Smarandache, cât și studenții care au realizat scurtmetrajele.

Seara de film CineMedia aduce pe ecran 4 scurtmetraje produse de studenții din cadrul departamentului de Cinematografie, Fotografie și Media.

Filmele prezentate în cadrul proiecției vor fi:

“Terorism”, scurtmetraj de 30 de minute, realizat după un text extras din scenariul de teatru, scris de frații Oleg și Vladimir Prezniakov. Personajele sunt interpretate de studenții din anul trei ai Departamentului de Teatru, clasă condusă de lect dr. Filip Odangiu și Sinko Ferenc.

“Terorism, Making-of” , film de 7 minute, produs de Departamentul Cinematografie și Media în cadrul cursului Teleplay susținut de lect.dr. Smarandache Ligia.

“Oraş nevazut” este un film poetic de 7 minute și este semnat de Mirela Tîrlea.

            “The Hint”,  este un film narativ  care se întinde pe durata a 7 minute.

Articole similare

  • 30
    Spectacolul „Simfonia Filmelor-All Time Favourites” a avut loc duminică, 18 octombrie, la Auditorium Maximum. Un eveniment special, aflat la cea de a treia ediție, care a emoționat încă o dată publicul și care a adunat ropote de aplauze la final. Spre deosebire de edițiile precedente, la evenimentul de anul acesta…
    Tags: și, de, timaf

Cinema Mărăști găzduiește pe 5 februarie, de la ora 1900, Seara de film CineMedia. Departamentul de Cinematografie, Fotografie și Media al Facultății de Teatru și Televiziune, UBB Cluj-Napoca, pregătește o proiecție de scurtmetraje studențești, în cadrul Platformei Culturale TiMAF. Vor fi prezenți la proiecție și vor răspunde întrebărilor publicului pe marginea producției, atât Lect. Dr. …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.