Proiectul “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” a ajuns la final

Proiectul “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” s-a derulat pe parcursul anului școlar 2015-2016, în cadrul priorității naționale “Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor”.

Pe perioada derulării proiectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat 43 de activități preventive la care au participat peste 330 de elevi din unitățile de învățământ din Cluj.

Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, alături de cei ai Serviciului Rutier și Serviciului de Ordine Publică, au susținut, în cursul acestei săptămâni, ultima temă din cadrul acestui proiect, sub denumirea: ,,Știu să fiu în siguranță. Te pot ajuta și pe tine!” .

Momentul a fost marcat prin vizita a două clase gimnaziale, din Cluj-Napoca, la sediul Poliției Rutiere. Astfel, au fost dezbătute teme privind siguranța rutieră, fiindu-le prezentate și autospecialele din dotarea structurii rutiere.

Copiilor le-au fost reamintite cunoștințele dobândite pe parcursul campaniei, polițiștilor fiindu-le promis faptul că vor respecta ceea ce au învăţat şi vor transmite şi colegilor informaţiile primite.

Articole similare

  • 51
    În acest sfârşit de săptămână poliţiştii rutieri se află în teren, pe principalele artere rutiere din localităţile urbane, dar şi pe sectoarele DN1 din judeţul Cluj, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave. Astfel, la data de 18 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au…
    Tags: de, şi, în, au, pentru, cluj, politia, rutiera, politie

Proiectul “EDUCAȚIE PENTRU SIGURANȚĂ” s-a derulat pe parcursul anului școlar 2015-2016, în cadrul priorității naționale “Prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor”. Pe perioada derulării proiectului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au organizat 43 de activități preventive la care au participat peste 330 de elevi din unitățile de învățământ din Cluj. Polițiștii …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.