Pus sub control judiciar după ce s-a imbătat și și-a lovit concubina

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care pe fondul consumului de alcool și-ar fi agresat concubina. Reprezentanții parchetului au dispus față de acesta măsura controlului judiciar, fiindu-i impuse mai multe obligații.

În fapt, la fata de 12 decembrie, în jurul orei 22.20, Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de concubinul ei, în timp ce se aflau la locuința comună din localitatea Aghireșu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că aspectele sesizate se confirmă, bărbatul în cauză continuând să profereze amenințări față de femeie.

Ca măsură preventivă, polițiștii l-au reținut pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ulterior, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, fiind prevăzute față de bărbat mai multe obligații, printre care și schimbarea locuinței și păstrarea unei distanțe mai mari de 50 metri față de persoana vătămată.

Articole similare

  • 73
    La data de 11.12 2016, în jurul orei 03:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca, a fost sesizată prin SNUAU 112,  de o femeie de 29 ani, din Cluj-Napoca,  despre faptul că fostul său concubin, pe fondul geloziei, a aruncat cu pietre în fereastra locuinței sale, distrugându-i trei geamuri tip termopan. Bărbatul de…
    Tags: de, la, violenta, familie, control, judiciar

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care pe fondul consumului de alcool și-ar fi agresat concubina. Reprezentanții parchetului au dispus față de acesta măsura controlului judiciar, fiindu-i impuse mai multe obligații. În fapt, la fata de 12 decembrie, în jurul orei 22.20, Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin a fost sesizată cu privire la …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro