Reținut 24 de ore pentru infracțiuni rutiere

catuse-39Polițiștii clujeni au dispus, ieri, măsura reținerii față de un bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deși nu poseda permis de conducere.

Bărbatul în cauză era deja cercetat pentru aceeași infracțiune, fiind depistat conducând fără permis în cursul lunii februarie.

 La data de 7 iunie, ora 07:50, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 4 Poliţie, au depistat un bărbat de 43 de ani, din județul Sălaj, care conducea un autoturism pe strada Berăriei, din Cluj-Napoca,  deși nu avea permis de conducere.

În urma verificărilor s-a stabilit că, pe numele bărbatului figurează înregistrat un alt dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind depistat în cursul lunii februarie a.c., conducând o autoutilitară pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

Polițiștii clujeni au dispus, ieri, măsura reținerii față de un bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deși nu poseda permis de conducere. Bărbatul în cauză era deja cercetat pentru aceeași infracțiune, fiind depistat conducând fără permis în cursul lunii februarie.  La data de 7 iunie, ora 07:50, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro