Reținut după ce a condus fără permis și aflat sub influența băuturilor alcoolice

etilotest3La data de 30 mai, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permisul anulat.

 În fapt, la data de 30 mai, în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, au depistat un tânăr de 26 de ani, din localitatea Ciurila, care conducea un autovehicul pe strada Cosminului, din Cluj-Napoca, deşi se afla sub influenţa alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea permisul de conducere anulat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis i-a fost anulat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

La data de 30 mai, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat care a fost depistat conducând un autovehicul, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permisul anulat.  În fapt, la data de 30 mai, în jurul orei 02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro