Reținut după ce a furat 1.000 de euro şi 600 de lei dintr-o locuință din Cluj-Napoca

furt-din-locuintaPoliţiştii clujeni au depistat şi reţinut un tânăr care ar fi sustras bani dintr-o locuinţă din Cluj-Napoca.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca –  Secţia 2 Poliţie, a fost identificat şi depistat un tânăr bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În fapt, în cursul lunii ianuarie, tânărul de 26 de ani, din judeţul Bistriţa- Năsăud, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei persoane din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras 1.000 de euro şi 600 de lei.

În urma probatoriului administrat, faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic al Serviciului de Operaţiuni Speciale şi al Serviciului Criminalistic Cluj.

Articole similare

  • 73
    Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, bănuit de comiterea unui furt.…
    Tags: de, şi, din, în, hot, prins, locuinta, furt

Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut un tânăr care ar fi sustras bani dintr-o locuinţă din Cluj-Napoca. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca –  Secţia 2 Poliţie, a fost identificat şi depistat un tânăr bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În fapt, în cursul lunii ianuarie, tânărul de …

Review Overview

User Rating: 4.7 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro