Reținut după ce a furat bijuterii de 4.000 de lei, dintr-o locuinţă din Câmpia Turzii

furt-din-locuintaPoliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, bănuit de comiterea unui furt.

În fapt, la data de 6 aprilie, bărbatul ar fi sustras bijuterii, în valoare de circa 4.000 de lei, dintr-o locuinţă din Câmpia Turzii. Acesta ar fi profitat de faptul că poarta şi uşa imobilului erau deschise şi ar fi pătruns şi sustras din locuinţa persoanei vătămate o cutie cu bijuterii din aur şi argint.

În urma identificării, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 40%.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 73
    Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut un tânăr care ar fi sustras bani dintr-o locuinţă din Cluj-Napoca. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca -  Secţia 2 Poliţie, a fost identificat şi depistat un tânăr bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În fapt, în…
    Tags: de, şi, din, în, hot, prins, locuinta, furt

Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, bănuit de comiterea unui furt. În fapt, la data de …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro