Reținut după ce a intrat în casa unei persoane, a bătut-o și i-a furat banii

furt magazin - catusePoliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat faţă de care, ulterior, a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 28 ianuarie, bărbatul de 36 de ani, din Turda, ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă, din municipiul Turda, de unde ar fi sustras bani, exercitând violenţe asupra locatarului.

În urma percheziţiei efectuate de către poliţişti, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri care privesc cauza.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor în vederea luării unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 62
    Poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unui furt din locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au identificat un bărbat de 61 de ani, din Târgu Mureş, judeţul Mureş, bănuit de comiterea unui furt.…
    Tags: de, din, în, prins, locuinta, furt

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au efectuat o percheziţie la domiciliul unui bărbat faţă de care, ulterior, a fost luată măsură reţinerii pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie calificată. La data de 28 ianuarie, bărbatul de 36 de ani, din Turda, ar fi pătruns fără drept …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.