Reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat conducând băut. Acesta avea o alcoolemie de peste 2,00 g/l alcool pur în sânge.

etilotest3Polițiștii clujeni au depistat și reținut pentru 24 de ore un conducător auto aflat sub influența alcoolului.

La data de 28 ianuarie, în jurul orei 23:25, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat, în trafic,  un conducător auto sub influența alcoolului.

Bărbatul de 45 de ani, din Cluj-Napoca, conducea autovehiculul pe strada Căpitan Grigore Ignat din Cluj-Napoca.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul se afla sub influenţa alcoolului, analizele de laborator  stabilind că avea o alcoolemie de peste 2,00 g/l alcool pur în sânge.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

Polițiștii clujeni au depistat și reținut pentru 24 de ore un conducător auto aflat sub influența alcoolului. La data de 28 ianuarie, în jurul orei 23:25, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au depistat, în trafic,  un conducător auto sub influența alcoolului. Bărbatul de 45 de ani, din Cluj-Napoca, conducea autovehiculul pe strada Căpitan Grigore …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.