Reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat în trafic sub influența alcoolului și cu permisul de conducere anulat

etilotestPolițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat în trafic sub influența alcoolului și cu permisul de conducere anulat.

La data de 2 februarie, polițiștii rutieri au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care circula pe drumurile publice deși se afla sub influența alcoolului, iar permisul de conducere al acestuia era anulat.

În fapt, la data de 1 februarie, bărbatul de 57 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat de către polițiști conducând un autovehicul pe Calea Turzii, către zona centrală, fiind sub influența alcoolului.

Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul cu permisul de conducere anulat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Articole similare

Polițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat în trafic sub influența alcoolului și cu permisul de conducere anulat. La data de 2 februarie, polițiștii rutieri au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care circula pe drumurile publice deși se afla sub influența alcoolului, iar permisul de conducere al …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.