Reținut pentru 24 de ore după ce a furat un laptop în valoare de circa 6.600 de lei

Joi, 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras un laptop dintr-un comercial din cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca.

 În fapt, la data menționată, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază ai centrului comercial au depistat un bărbat care ar fi sustras un laptop, în valoare de circa 6.600 de lei.

Polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din Cluj-Napoca, și l-au condus la sediul unității pentru audieri, laptop-ul fiind recuperat.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de azi, magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 57
    Poliţiştii au depistat un minor care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial din Turda. Asupra acestuia au fost găsite bunurile în cauză. La data de 19 ianuarie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către agentul de securitate al unui complex comercial, din…
    Tags: de, din, în, au, la, fi, comercial, prins, hot, centru

Joi, 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat care ar fi sustras un laptop dintr-un comercial din cartierul Gheorgheni, din Cluj-Napoca.  În fapt, la data menționată, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că agenții de pază ai centrului comercial au depistat …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro