Reținuți de polițiști după ce au furat bunuri dintr-un autoturism parcat

furt magazin - catusePoliţiştii au depistat şi reţinut două persoane care ar fi comis un furt dintr-un autovehicul parcat.

Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La data de 3 iulie, în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au depistat în Piaţa Abator, din Cluj-Napoca, un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 25 mai, cel în cauză ar fi pătruns, prin spargerea geamului portierei, într-un autoturism parcat pe strada Onisifor Ghibu, sustrăgând din interior un laptop.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, era căutat de către poliţişti întrucât se sustrăgea cercetărilor.

În urma extinderii investigaţiilor, s-a stabilit că o tânără de 18 ani, din Dej, în baza unei înţelegeri prealabile ar fi înlesnit săvârşirea faptei, transportând bunul sustras de la locul comiterii.

Prejudiciul, în valoare de circa 2.000 de lei, a fost recuperat.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 4 iulie a.c., în urma probatoriului administrat, magistraţii au dispus arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

Articole similare

Poliţiştii au depistat şi reţinut două persoane care ar fi comis un furt dintr-un autovehicul parcat. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. La data de 3 iulie, în jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au depistat în Piaţa Abator, …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro