Rupt de beat, a provocat un accident pe strada Harghita din Cluj-Napoca

accident01La data de 10 mai, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a unui conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier.

 La data de 9 mai, în jurul orei 21:15, bărbatul, de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Harghita, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul asupra autovehiculului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară oprită, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa alcoolului, în urma testării cu aparatul etilotest rezultând o valoare de peste 1.50 mg/alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat, faţă de şofer a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 63
    Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat care, pe fondul consumului de alcool, ar fi provocat un accident rutier, pe raza municipiului Cluj-Napoca. La data de 10 noiembrie, în jurul orei 15:15, pe raza municipiului Cluj-Napoca s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea ușoară a cinci…
    Tags: de, în, pe, baut, strada, sofer, rutier, accident

La data de 10 mai, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a unui conducător auto aflat sub influenţa alcoolului, implicat într-un eveniment rutier.  La data de 9 mai, în jurul orei 21:15, bărbatul, de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Harghita, …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro