S-a ales cu o pedeapsă de 2 ani și 9 luni pentru conducere fără permis în cazuri repetate

Politia-Cluj-Marasti01La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au depistat un tânăr care conducea un autoturism fără a avea permis de conducere. În urma verificărilor, s-a constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 18 noiembrie, în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Cătina, care conducea un autovehicul pe DN1F E81, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla, fiind totodată întocmit un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii rutiere comise.

Articole similare

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au depistat un tânăr care conducea un autoturism fără a avea permis de conducere. În urma verificărilor, s-a constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. În fapt, la data de …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro