S-a deschis cea mai modernă bază sportivă din istoria Clujului. Află cum poți rezerva un teren la Baza Sportivă Gheorgheni

bs-gheorgheniVineri, 2 decembrie 2016 in prezenta vicepremierului Vasile Dincu, a primarului Emil Boc, a directorului de Implementare Programe Complexe al Companiei Nationale de Investitii, Adrian Cefalan si a autoritatilor locale a fost deschisa pentru public cea mai moderna baza sportiva si de agrement din istoria Clujului. Complexul multisportiv este o investitie din fonduri publice, realizata de Primaria Municipiului Cluj-Napoca in parteneriat cu Compania Nationala de Investitii (CNI).

Mai mult, baza sportiva Gheorgheni este singura din Romania care ofera acces public gratuit tuturor beneficiarilor, pentru toate terenurile de sport, indiferent de disciplina sportiva.

Am decis sa ne asumam administrarea bazei sportive in asa fel incat sa putem permite accesul gratuit tuturor clujenilor interesati, pentru ca ne dorim sa transformam acest spatiu intr-un loc in care sa se dezvolte sportul de masa, unde orice tanar sa isi poata dezvolta aptitudinile innascute pentru a deveni un mare sportiv, dar, de asemenea, si clujenii mai in varsta sa aiba acces la sport si miscare pentru sanatate. Pentru a putea rezerva un teren sau un spatiu pentru oricare dintre sporturile oferite aici, tot ce trebuie sa faca cei interesati este sa isi creeze un cont de utilizator, fie direct pe internet, pe adresa bazei sportive, fie telefonic, fie venind direct la baza din Gheorgheni. Mai mult, pentru cei care detin deja un card de accesare a serviciului de Bike sharing, Cluj Bike, acel card este deja suficient pentru a deveni membru al bazei Sportive, a explicat Emil Boc, precizand ca toate detaliile pot fi consultate pe site-ul oficial al bazei sportive, http://complexsportivgheorgheni.ro/.

Ma bucur ca acest proiect finantat din fonduri de la Guvern a fost realizat atat de bine de catre autoritatile locale. Aceasta baza sportiva este, din informatiile mele, cea mai complexa si extinsa investitie publica din tara, iar faptul ca se gaseste la Cluj-Napoca ofera orasului pontentialul de a se dezvolta si in alte sporturi decat cele in care deja Clujul face performanta, oferind acestui oras si statutul de capitala a sporturilor, a declarat vicepremierul Vasile Dincu cu ocazia deschiderii bazei sportive.

Primaria a beneficiat de parteneriatul cu Clusterul ARIES Transilvania in crearea si punerea la dispozitia utilizatorilor a platformei electronice, de catre Evozon – care asigura gestiunea de date a beneficiarilor bazei sportive, precum si rezervarile on-line ale terenurilor, precum si a site-ului, de catre Barandi Solutions..

De asemena, numarul de telefon al bazei sportive este 0729 039 322 .

 

Dotarile sportive ale bazei:

1.terenuri in aer liber

 • Mini fotbal – 3 terenuri sintetice de mini fotbal, cu nocturna si acces prin rezervare prealabila;
 • Tenis – 3 terenuri sintetice de tenis, cu nocturna si acces prin rezervare prealabila;
 • Baschet – 2 terenuri sintetice de baschet, cu nocturna si acces prin rezervare prealabila;
 • Tenis cu peretele – 1 teren sintetic, fara nocturna, cu acces prin rezervare prealabila;
 • Badminton – 2 terenuri sintetice, cu acces liber, fara rezervare;
 • Beach Volei – 2 terenuri cu nisip; acces liber, fara rezervare.

2.Zone interioare

 • Popice – 8 piste de popice; atentie, nu este vorba de bowling de agrement, ci varianta sportiva de joc cu 9 popice, cu reguli specifice; acces prin rezervare prealabila;
 • Tenis de masa – 8 mese de tenis de masa; acces liber, fara rezervare;
 • Sala multifunctionala de 265mp, cu scaune disponibile, pretabila pentru conferinte, serbari, evenimente ale ONG-urilor etc.

3.Zone exterioare

 • Zona seniori – aparate si echipamente pentru exercitii fizice dedicate seniorilor;
 • Zona fitness in aer liber – aparate si echipamente pentru exercitii fizice;
 • Zona bouldering – aparate si echipamente pentru amatorii de catarari;
 • Zona parkour – aparate si echipamente pentru parkour;
 • Spatii de joaca pentru copii – Diferite jocuri si trasee pentru copii de toate varstele;
 • Amfiteatru in aer liber – 428 locuri;
 • Pista de alergare – 400m;
 • Pista biciclete/role agrement – 700m;
 • Pista role viteza – 400m;
 • Teren paintball cu obstacole – restrictionat in sezonul rece;
 • Parc Aventura – trasee prin copaci, pe franghii si alte instalatii; restrictionat in sezonul rece;
 • Alei de promenada;
 • 4 casute destinate alimentatiei publice pentru petrecere de timp liber la picnic
 • Spatii verzi generoase;
 • Parcare cu plata pentru vizitatori – 96 locuri – Regimul parcarilor va fi cel din oras, de 2lei/h, incepand din ianuarie 2017.

Manual de suport pentru persoanele acre doresc sa isi creeze contul de utilizatpr ea site-ul oficial al Bazei Sportive Gheorgheni:

Cum pot rezerva un teren la Baza Sportiva Gheorgheni?

1.Accesez www.complexsportivgheorgheni.ro

2.Apas unul din butoanele „Rezervari” sau „Rezerva Acum” prezente pe pagina

3.Voi fi redirectionat pe platforma de rezervari dedicata Bazei Sportive Gheorgheni

4.Am de ales sportul la care doresc sa fac rezervarea (spre exemplu aleg Tenis)

5.Mi se deschide pagina aferenta terenurilor de Tenis unde sunt informat ca exista 3 terenuri de tenis in cadrul Bazei

6.Apas butonul „Rezerva Teren”

7.Automat mi se va cere sa ma autentific in cont. Daca nu am cont, va trebui sa creez unul nou, daca am deja unul, va trebui sa introduc datele acestuia (e-mail si parola)

1.Creare cont nou – Introduc Nume, Prenume, E-mail si numar telefon si apas creeaza cont. Pentru a valida contul creat va trebui sa urmez indicatiile primite in e-mail si SMS. Procesul dureaza mai putin de 2 minute.

2.Cont existent – introduc e-mail si parola si accesez imediat pagina

8.Pagina Rezerva acum ma lasa sa aleg terenul de Tenis (Tenis 1, Tenis 2 sau Tenis 3) pe care doresc sa fac rezervarea sau imi da optiunea „Orice teren”

9.Odata ales terenul, voi putea alege data si apoi ora la care doresc sa joc. Orele deja rezervate apar pe ecran ca indisponibile. Dupa selectarea terenului, datei si orei, apas „Pasul urmator”

10.Voi ajunge la o pagina care imi confirma faptul ca sunt pe punctul de a face o rezervare la Tenis de la o anumita ora, intr-o anume zi. Am si optiunea de a inregistra rezervarea pentru altcineva. Daca datele afisate sunt cele dorite, apas „Rezerva Teren”.

11.Mi se deshide o pagina de succes in care sunt informat ca programarea la Baza Sportiva Gheorgheni a fost inregistrata, in ziua X, ora Y, terenul Z.

12.In scurt timp se primeste un e-mail si SMS de confirmare.

Utilizarea efectiva a terenului rezervat

1.La data si ora rezervata (+/-15min) ma prezint la Baza Sportiva Gheorgheni, la biroul de receptie din Cladirea Multifunctionala.

2.Daca sunt un utilizator nou, voi avea doua optiuni de confirmare a prezentei (check-in):

1.Daca detin un card ClujBike, il pot prezenta pentru inregistrare; cu ajutorul acestui card voi putea accesa de acum incolo terenurile de la Baza Sportiva Gheorgheni;

2.Daca nu detin un card ClujBike, mi se va emite un card de acces valabil la Baza Sportiva Gheorgheni, dupa prezentarea unei Carti de Identitate valabile; de acum incolo voi folosi acest card pentru a accesa terenurile;

3.Daca sunt un utilizator vechi, care deja si-a inregistrat cardul, il voi scana la receptie, confirmand astfel faptul ca am onorat rezervarea si sunt pregatit sa folosesc terenul;

4.Echiparea/dezechiparea o pot face in vestiar, dupa care voi primi cheia terenului si voi fi directionat catre acesta;

5.Dupa ce timpul de folosire a expirat, voi reveni la biroul de receptie pentru a returna cheia terenului.

Ce se intampla daca nu am acces la internet si doresc sa fac o rezervare?

1.Pot contacta telefonic Baza Sportiva, iar personalul ma va ajuta sa fac rezervarea.

2.Ma pot prezenta personal la biroul receptie din Cladirea Multifunctionala a Bazei Sportive, unde vor fi disponibile calculatoare cu acces la internet.

Ce se intampla daca nu mai pot ajunge la rezervarea facuta?

Pot anunta anularea rezervarii telefonic sau personal, la sediul Bazei Sportive, cu cel putin 3 ore inaintea orei stabilite. Astfel putem vacanta terenul, dand sansa altor persoane sa il foloseasca.

Articole similare

Vineri, 2 decembrie 2016 in prezenta vicepremierului Vasile Dincu, a primarului Emil Boc, a directorului de Implementare Programe Complexe al Companiei Nationale de Investitii, Adrian Cefalan si a autoritatilor locale a fost deschisa pentru public cea mai moderna baza sportiva si de agrement din istoria Clujului. Complexul multisportiv este o investitie din fonduri publice, realizata …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro