S-a izbit de peretele unui imobil după ce a pierdut controlul autoturismului

112La data de 12 septembrie, în jurul orei 18:40, pe strada Republicii, din Câmpia Turzii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a unui autovehicul.

Conform primelor cercetări, o femeie de 48 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un  autovehicul pe strada 1 Decembrie 1918 din Câmpia Turzii, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, la intersecție cu strada Republicii a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu peretele unui imobil din zonă.

Accidentul s-a soldat cu  rănirea uşoară a unui bărbat, de 50 de ani, din Câmpia Turzii, pasager în autovehicul, care a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpia Turzii.

Articole similare

  • 57
    Duminică seara, în jurul orei 19:00, pe raza municipiului Gherla s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea unui autovehicul. Un bărbat, de 27 de ani, din Mintiu Gherlii, în timp ce conducea un moped pe strada Romană, din Gherla, a pierdut controlul autovehiculului,…
    Tags: în, de, cu, s-a, ce, uşoară, rănirea, rutier, din, unui

La data de 12 septembrie, în jurul orei 18:40, pe strada Republicii, din Câmpia Turzii, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a unui autovehicul. Conform primelor cercetări, o femeie de 48 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un  autovehicul pe strada 1 Decembrie 1918 …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro