S-a oprit într-un cap de pod după ce a urcat băut la volan

etilotest3La data de 27 martie, un conducător auto aflat sub influența alcoolului ar fi provocat un accident rutier pe raza localității Luncani. 

Conform primelor cercetări, în jurul orei 13:00, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Luncani, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea de domiciliu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, context în care a intrat cu autoturismul într-un cap de pod.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a bărbatului şi avarierea autoturismului, valoarea pagubelor fiind de circa 20.000 lei .

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Articole similare

  • 81
    Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat sub influenţa alcoolului. Acesta ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.  În fapt, la data de 13 iunie, în jurul orei 18:40, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul…
    Tags: de, în, cu, alcoolului, sofer, baut, rutier, accident, cluj

La data de 27 martie, un conducător auto aflat sub influența alcoolului ar fi provocat un accident rutier pe raza localității Luncani.  Conform primelor cercetări, în jurul orei 13:00, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Luncani, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea de domiciliu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro