Sâmbătă, dacă nu ai alte planuri, poți lua parte la un eveniment dedicat Orei Pământului (Earth Hour) 2016

12829299_1164809633559468_8313700237237536812_oAsociația Tineretul ONU din România, Filiala Cluj, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Spirit Flames, organizează sâmbătă, 19 martie 2016, începând cu ora 20:30, în Piața Unirii un eveniment de celebrare a Orei Pământului (Earth Hour) 2016 prin care se urmărește conștientizarea populației în legătură cu efectele folosirii curentului electric în exces.

Evenimentul este creat de către o organizație nonguvernamentală, înființată și condusă de către tineri. Ea se ghidează după sloganul „Open your mind, improve our world” şi are drept scop promovarea şi încurajarea valorilor și activităţilor ONU în rândul tinerilor români, al societății românești și al comunității internaționale, prin intermediul activităţilor desfăşurate.

Ora Pământului este o sărbătoare globală anuală în care oamenii sting lumina și opresc aparatele electrocasnice neesențiale timp de o oră pentru a arăta că le pasă și vor să protejeze viitorul planetei. Promotorul acestei mișcări este World Wide Fund for Nature Australia, o organizație nonguvernamentală pentru conservarea naturii și restaurarea ecologică a mediului natural.

Așadar, pentru sărbătorirea Orei Pământului 2016, Asociaţia Tineretul ONU, Filiala Cluj, a pregătit mai multe activităţi de informare și conștientizare a efectelor negative pe care le are folosirea curentului electric în exces asupra planetei noastre. Iluminatul public va fi întrerupt pentru zona în care se va desfășura evenimentul, timp în care Spirit Flames vor oferi o reprezentație de jonglerie cu focul. Cei care vor dori să se alăture campaniei vor lua parte la o activitate captivantă care să nu necesite utilizarea curentului electric.

Articole similare

  • 35
    Delegații de tineret ai României la ONU, Denisa Bratu și Gabriel Uifălean, își continuă campania de a aduce mesajul Organizație Națiunilor Unite la tinerii din România. Demarată în Tîrgu Jiu și Craiova, inițiativa ajunge acum în Cluj Napoca, cu un eveniment organizat în data de 25 noiembrie, la ora 17:00,…
    Tags: de, în, și, la, cu, onu, al, tineretul

Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Cluj, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Spirit Flames, organizează sâmbătă, 19 martie 2016, începând cu ora 20:30, în Piața Unirii un eveniment de celebrare a Orei Pământului (Earth Hour) 2016 prin care se urmărește conștientizarea populației în legătură cu efectele folosirii curentului electric în exces. …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About Sorina T

Redactor coordonator www.deCluj.ro