Sancționat de polițiștii din Florești pentru că transporta material lemnos, fără documente legale

lemne-confiscatePoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat în trafic, o autoutilitară care transporta material lemnos, fără documente legale de transport.

Marți, 1 martie, în jurul orei 17:00, poliţişti rutieri din cadrul Sectiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, au depistat un bărbat de 23 ani, din comuna Măguri Răcătău, județul Cluj, care transporta cu autoutilitara, cantitatea de 5 mc grinzi răşinoase, fără documente de provenienţă sau de însoţire a materialului lemnos.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform normelor legale în vigoare, iar materialul lemnos în valoare de aproximativ 3.400 lei, a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodie Ocolului Silvic Someşu-Rece.

Articole similare

  • 63
    Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat în trafic, două autoutilitare care transportau material lemnos, fără documente legale de transport. Miercuri, 2 martie, în jurul orei 10:00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 7 Poliţie, au depistat în trafic un bărbat din comuna Floreşti, care transporta cu autoutilitara…
    Tags: în, de, din, au, fără, documente, cadrul, depistat, legale, material

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat în trafic, o autoutilitară care transporta material lemnos, fără documente legale de transport. Marți, 1 martie, în jurul orei 17:00, poliţişti rutieri din cadrul Sectiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, au depistat un bărbat de 23 ani, din comuna Măguri Răcătău, județul Cluj, care transporta cu autoutilitara, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.