Sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 90.000 de lei, aplicate de polițiști în acest sfârșit de săptămână

Politia-Rutiera-CJÎn 12 februarie, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţişti de la structuri de ordine publică, rutier, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi, substanțe periculoase, criminalistic și acțiuni speciale au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza localităților urbane, dar și în mediul rural.

În urma acţiunilor, au fost constatate 10 infracţiuni (judiciare, economice şi de altă natură). Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 458 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 90.000 de lei.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii rutieri au fost nevoiţi să aplice 337 sancţiuni contravenţionale, dintre care 27 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 29 permise de conducere şi au retras 14 certificate de înmatriculare.

În domeniul prevenirii şi combaterii criminalităţii economice au fost derulate activităţi specifice, fiind efectuate 154 de controale.

Astfel, au fost verificate 51 societăţi comerciale şi 103 persoane fizice care desfăşoară activităţi de comerţ.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale și au ridicat în vederea confiscării produse în valoare de peste 100.000 lei.

Articole similare

  • 78
    Poliţiştii clujeni au desfăşurat, pe parcursul acestei săptămâni, numeroase activităţi pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice. În perioada 19-22 octombrie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost prezenţi în mijlocul comunităţii pentru a preveni şi combate activităţile ilicite. Astfel, poliţiştii…
    Tags: de, şi, au, poliţiştii, în, cluj, sanctiuni, ipj, contraventionale, amenzi

În 12 februarie, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Astfel, poliţişti de la structuri de ordine publică, rutier, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi, substanțe periculoase, criminalistic și acțiuni speciale au efectuat acţiuni specifice muncii de poliţie pe raza …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.