Sancțiuni în valoare de aproape 15.000 de lei, aplicate ieri de polițiștii clujeni

Politia-Cluj-Marasti01Poliţiştii au fost prezenţi, şi ieri, pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza traficul şi pentru a preveni producerea de accidente.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație şi impunerea respectării legislaţiei rutiere, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au acţionat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, precum și în celelalte cartiere ale municipiului.

Pentru abaterile constatate, s-a impus aplicarea a 79 de sancţiuni contravenţionale, fiind reţinute 9 permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare, în valoare de aproape 15.000 de lei.

Polițiștii rutieri continuă acțiunile pentru impunerea legislației rutiere și prevenirea accidentelor de circulație.

Articole similare

  • 85
    Astăzi, în doar două ore, poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 5.000 lei, în urma unei acţiuni desfăşurate în cartierul Mănăştur. La data de 8 octombrie, între orele 11:00- 13:00, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea şi depistarea neregulilor comise în domeniul transportului public de persoane,…
    Tags: în, de, pentru, şi, soferi, amendati, contraventionale, rutiera, politia, sanctiuni

Poliţiştii au fost prezenţi, şi ieri, pe principalele artere de circulaţie pentru a fluidiza traficul şi pentru a preveni producerea de accidente. Pentru prevenirea accidentelor de circulație şi impunerea respectării legislaţiei rutiere, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au acţionat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, precum și în celelalte cartiere ale municipiului. Pentru abaterile constatate, …

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.