Șofer băut, identificat la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident rutier

accident01Duminică, 26 iunie, în jurul orei 23:30, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Dej, după care și-ar fi continuat deplasarea. Acesta a fost depistat, la scurt timp, de către polițiști.

În fapt, un bărbat de 34 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Nicolae Titulescu, a acroșat un autoturism parcat pe marginea carosabilului, după care și-a continuat deplasarea.

La scurt timp de la producerea evenimentului rutier, autoturismul a fost găsit parcat în comuna Vad, localitatea Cetan. Totodată, a fost identificat și conducătorul auto, în privința căruia exista suspiciunea că se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul identificat a refuzat să se supună testării și recoltării de probe biologice de sânge.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 79
    Astăzi, 30 iulie, ora 00:30, pe raza comunei Apahida s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Un bărbat, de 40 de ani, din comuna Sînpetru de Câmpie,  în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Apahida, a acroşat un autovehicul care venea din sens opus. Accidentul s-a produs…
    Tags: de, pe, pagube, accident, în, rutier, baut, sofer

Duminică, 26 iunie, în jurul orei 23:30, un conducător auto ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale pe raza municipiului Dej, după care și-ar fi continuat deplasarea. Acesta a fost depistat, la scurt timp, de către polițiști. În fapt, un bărbat de 34 de ani, din Dej, în timp ce conducea un autovehicul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro