Șofer băut, reținut după ce a provocat un accident în Mănăștur

etilotest3Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care, fiind sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier cu pagube materiale. 

 În fapt, la data de 11 iulie, ora 09:00, un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, în timp de conducea un  autovehicul pe strada Calea Mănăștur, ajuns la semaforul situat la intersecție cu strada Câmpului, la punerea în mișcare de pe loc ar fi efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure, intrând în coliziune cu un autoturism care se afla oprit în spatele său.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul de 44 de ani se afla sub influența alcoolului, având o concentrație alcoolică de peste 1,00 mg/l alcool pur în sânge.

Acesta a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 73
    Poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un conducător auto depistat sub influenţa alcoolului. Acesta ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.  În fapt, la data de 13 iunie, în jurul orei 18:40, un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul…
    Tags: de, în, cu, alcoolului, sofer, baut, accident, cluj

Polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un conducător auto care, fiind sub influența alcoolului, a provocat un accident rutier cu pagube materiale.   În fapt, la data de 11 iulie, ora 09:00, un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca, în timp de conducea un  autovehicul pe strada Calea Mănăștur, ajuns la semaforul situat la …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro