Șofer băut, tras pe dreapta pe Calea Florești

etilotest3La data de 16 mai, în jurul orei 12:40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe Calea Floreşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că plăcuţele de înmatriculare montate pe autoturism erau false.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau de înregistrare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Articole similare

  • 81
    La data de  11 iunie,  ora 06:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 24 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza localității Florești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.   În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii…
    Tags: de, din, în, pe, cluj-napoca, se, unui, şi, conducerea, la

La data de 16 mai, în jurul orei 12:40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe Calea Floreşti, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că plăcuţele de înmatriculare montate pe …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro