Șofer cercetat după ce a fost depistat conducând în timp ce se afla sub influența alcoolului

etilotest3Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În 27 iulie, în jurul orelor 02:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului     Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 31 ani, din Cluj-Napoca, care conducea autovehiculul pe strada Calea Someșeni din localitate, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de alcool în aerul expirat peste limita legală.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca, județul Cluj, în timp ce se afla sub influența alcoolului. În 27 iulie, în jurul orelor 02:00, poliţişti rutieri din cadrul Poliției municipiului     Cluj-Napoca au depistat un bărbat de 31 ani, din Cluj-Napoca, care conducea …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro