Șofer din Florești tras pe dreapta în timp ce conducea aflat sub influenţa alcoolului

etilotestPoliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul sub influenţa alcoolului pe raza comunei Floreşti.

În 16 ianuarie, în jurul orei 11:00, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat în trafic un conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul de 41 ani, din comuna Floreşti conducea autoturismul pe strada Eroilor din comuna Floresti, judeţul Cluj.

Poliţiştii au realizat testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută de Codul penal.

Articole similare

  • 70
    La data de 24 noiembrie, ora 15:00, poliţiştii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat, în trafic, un conducător auto, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 37 ani, din județul Sălaj, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un ansamblu…
    Tags: de, în, din, pe, ce, poliţiştii, fost, auto, timp, tras

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au depistat un bărbat care conducea autovehicul sub influenţa alcoolului pe raza comunei Floreşti. În 16 ianuarie, în jurul orei 11:00, poliţişti rutieri din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floresti au depistat în trafic un conducător auto sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul de 41 ani, din …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.