Șofer reținut după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice

etilotestPolițiștii au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care, la momentul controlului, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice.

La data de 7 ianuarie, ora 01:55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au oprit pentru control un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul pe strada Emil Isac, din municipiu.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar fi fost sub influența  alcoolului, polițiștii au solicitat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a refuzat să dea curs solicitărilor legale ale polițiștilor.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în urma prezentării în fața magistraților a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 66
    Joi, 9 iulie, ora 00:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 6 Poliţie au identificat un conducător auto sub influenţa alcoolului. Bărbatul, de 23 de ani, din Turda, a fost depistat conducând un autoturism pe strada Republicii, din Cluj-Napoca. Conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea gradului…
    Tags: de, biologice, din, la, refuzat, în, fost, recoltarea, probelor, sofer

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care, la momentul controlului, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea de probe biologice. La data de 7 ianuarie, ora 01:55, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au oprit pentru control un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.