Șoferi băuți, trași pe dreapta de polițiștii de la rutieră

etilotest3La data de 5 ianuarie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat, în trafic, doi conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, în jurul orei 16:00, un bărbat de 46 ani, din Turda, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea autovehiculul pe strada Libertăţii din municipiul Turda.

De asemenea, în jurul orei 18:30, a fost identificat de către poliţişti un tânăr de 20 ani, din comuna Tureni, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Calea Victoriei, la intersecţie cu strada Teilor, din municipiul Turda.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Articole similare

  • 78
    Ieri, poliţiştii au identificat şi cercetează trei bărbaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului. La data de 7 mai, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oaşului, deşi se afla sub influenţa alcoolului.…
    Tags: de, din, în, influenţa, pe, rutiera, soferi, bauti, politia, la

La data de 5 ianuarie, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Turda au depistat, în trafic, doi conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, în jurul orei 16:00, un bărbat de 46 ani, din Turda, a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea autovehiculul pe strada Libertăţii din municipiul Turda. De asemenea, …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.