Șoferi și pietoni, amendați ieri în urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere

Politia-Cluj-Marasti02Joi, 24 noiembrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca –Biroul Rutier – a organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în mediul urban.

Efectivele participante au acţionat pentru prevenirea abaterilor rutiere, în special a celor care privesc neacordarea de prioritate pietonilor şi traversările neregulamentare.

S-a acţionat, cu precădere, pe străzi din cartierele municipiului Cluj-Napoca.

Au fost desfăşurate activităţi de informare având drept scop prevenirea victimizării pietonilor prin accidente rutiere, conştientizarea acestora de a traversa strada doar prin locuri marcate corespunzător şi numai după ce se asigură că nu sunt pericole.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii rutieri au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 dintre acestea fiind aplicate pietonilor, fiind reţinute şi 12 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Acţiunile poliţiştilor vor continua.

Articole similare

Joi, 24 noiembrie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca –Biroul Rutier – a organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în mediul urban. Efectivele participante au acţionat pentru prevenirea abaterilor rutiere, în special a celor care privesc neacordarea de prioritate pietonilor şi traversările neregulamentare. S-a acţionat, cu precădere, pe străzi din cartierele municipiului Cluj-Napoca. Au fost desfăşurate …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro