Șoferii opriți neregulamentar, sancționați de către polițiștii clujeni

Poliţiştii clujeni au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care parchează neregulamentar în zona trecerilor de pietoni, în staţiile de autobuz, ori pe pistele pentru biciclete. Reamintim conducătorilor auto că, prin staţionarea/oprirea autovehiculelor în zona trecerilor de pietoni, este redusă considerabil vvizibilitatea celor angajaţi în traversare, fiind astfel expuşi pericolului de a fi accidentaţi pe trecere.

În dimineata zilei de 15 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţiile 1 şi 2 au acţionat pe raza municipiului pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care opresc/staţionează neregulamentar.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale la OU.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de peste 3.000 de lei.

Acţiunile poliţiştilor vor continua pentru responsabilizarea participanţilor la trafic.

Articole similare

Poliţiştii clujeni au acţionat pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care parchează neregulamentar în zona trecerilor de pietoni, în staţiile de autobuz, ori pe pistele pentru biciclete. Reamintim conducătorilor auto că, prin staţionarea/oprirea autovehiculelor în zona trecerilor de pietoni, este redusă considerabil vvizibilitatea celor angajaţi în traversare, fiind astfel expuşi pericolului de …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro