Steagul de lupta al lui Avram Iancu, expus in centrul municipiului

steag-avram-iancu2Steagul de lupta al unei legiuni a lui Avram Iancu a fost expus sambata, 9 aprilie 2016, in inima Clujului, in cadrul unei ceremonii desfasurate alaturi de clujeni, in prezenta IPS Andrei Andreicut, mitropolit al Clujului, Maramuresului si Salajului, a Fanfarei Diviziei 4 Infanterie “Gemina” si a oficialitatilor clujene.

Drapelul va ramane la Cluj-Napoca, in Piata Avram Iancu, pana in data de 9 mai, iar clujenii il pot admira in fiecare zi intre orele 10.00 si 22.00.
Emil Boc a lansat o invitatie scolilor clujene de a desfasura o lectie de istorie in Piata Avram Iancu, in fata drapelului de lupta al eroului nostru national.

Articole similare

  • 46
    Ieri, de Ziua Internaţională Pentru Eliminarea Violenţei Împotriva Femeilor, poliţiştii clujeni, împreună cu organizatorii şi ceilalţi parteneri ai Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii, au fost prezenţi în Piaţa Avram Iancu, din Cluj-Napoca, pentru promovarea mesajului acestei activităţi, desfăşurate la nivel mondial. „Campania celor 16 zile…
    Tags: de, piata, iancu, avram

Steagul de lupta al unei legiuni a lui Avram Iancu a fost expus sambata, 9 aprilie 2016, in inima Clujului, in cadrul unei ceremonii desfasurate alaturi de clujeni, in prezenta IPS Andrei Andreicut, mitropolit al Clujului, Maramuresului si Salajului, a Fanfarei Diviziei 4 Infanterie “Gemina” si a oficialitatilor clujene. Drapelul va ramane la Cluj-Napoca, in …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro