Talks for Change: Bugetarea participativă în Cluj-Napoca. Accesarea fondurilor locale mai aproape de cetățeni

1 facebookUN Youth Association of Romania, Cluj Branch și Centrul DEDiC, în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură din Cluj-Napoca organizează, în data de 30 martie 2016, începând cu ora 17.00, la Bastionul Croitorilor, a doua dezbatere publică din cadrul proiectului Talks for change intitulată „Bugetarea participativă în Cluj-Napoca.

Accesarea fondurilor locale mai aproape de cetățeni”. Talks for change este un forum de dezbateri între comunitatea clujeană și autorități, ancorat de dinamica culturală, socială și educațională. Prima întâlnire din acest an a avut ca temă de dezbatere „Confuzie si conservatorism. Patrimoniul arhitectural din Cluj-Napoca” și a adus atât invitați de avizați în domeniu, cât și un număr mare de participanți.

Al doilea eveniment din cadrul proiectului reiterează în fața clujenilor tema bugetării participative, în special prin prisma proiectului pilot desfășurat în Cartierul Mănăștur. Vă invităm la o analiză despre esența, beneficiile și insuficiențele bugetării participative, ce s-a făcut deja și ce lipsește din această inițiativă care dorește de fapt aducerea cetățenilor mai aproape de procesul decizional în ceea ce privește alocarea fondurilor.

Invitați : :
Gabriel Oniga, Comisia pentru urbanism, amenajarea teritoriului și protecția mediului,

Milasan Flavius, Comisia pentru sănătate, muncă, protecție socială, tineret și sport

Adi Dohoratu, inițiator al proiectului

Articole similare

UN Youth Association of Romania, Cluj Branch și Centrul DEDiC, în parteneriat cu Casa Municipală de Cultură din Cluj-Napoca organizează, în data de 30 martie 2016, începând cu ora 17.00, la Bastionul Croitorilor, a doua dezbatere publică din cadrul proiectului Talks for change intitulată „Bugetarea participativă în Cluj-Napoca. Accesarea fondurilor locale mai aproape de cetățeni”. …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro