Tânăr de 21 de ani, reținut în timp ce vindea bilete contrafăcute pentru UNTOLD

91923292_1_644x461_vand-4-bilete-untold-4-7-august-craiovaPoliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează cercetări faţă de un tânăr care este bănuit de comiterea infracţiunii de înșelăciune.

La data de 26 iulie, politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat în flagrant un tânăr de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, care ar fi încercat să comercializeze bilete de intrare la un mare eveniment artistic ce se va desfășura în municipiul Cluj-Napoca, în luna august, posibil contrafăcute.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de o persoană din Cluj-Napoca cu privire la  identificarea pe un site dedicat tranzacțiilor on-line a unui anunț privind vânzarea a bilete de acces general la spectacolele programate în cadrul festivalului, prețul solicitat fiind de 270 bucata.

Partea vătămată a stabilit o întâlnire cu vânzătorul și a achiziționat 3 bilete de intrare, sub prețul oficial.

De asemenea, o a doua parte vătămată a reclamat că a primit un mesaj la adresa de email, iar un bărbat îi oferea spre vânzare bilete la festivalul menționat, la ofertă, sub prețul oficial.

În 26  iulie, cu ocazia flagrantului, polițiștii au depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca o persoană care oferea spre vânzare bilete de intrare la festival.

Persoana în cauză, un tânăr de de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor i-a înmânat victimei 4 bilete de intrare și o copie a unui act de identitate, iar cu ocazia examinării s-a constatat că biletele ar fi contrafăcute.

Cu ocazia controlului, polițiștii au descoperit asupra acestuia, într-o geantă,  încă un bilet de intrare care avea seria identică cu cele comercializate celor două victime.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar față de tânărul de 21 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

sursa foto: OLX

Articole similare

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj efectuează cercetări faţă de un tânăr care este bănuit de comiterea infracţiunii de înșelăciune. La data de 26 iulie, politişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat în flagrant un tânăr de 21 ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, care ar fi încercat să comercializeze bilete de …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro