Tânăr de 23 de ani, decedat în urma unui accident provocat de un șofer băut

accident02La data de 17 octombrie, în jurul orei 21:30, în municipiul Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru.

 Conform primelor verificări, un tânăr, de 23 de ani, din Șomcutu Mic, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șomcutul Mic spre centrul municipiului Dej, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, pe un sector de drum în curbă, a pierdut controlul direcției de mers și a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un podeț.

Polițiștii au stabilit că șoferul se afla sub influența alcoolului.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui tânăr, de 23 de ani, din Dej, pasager în autoturism. Conducătorul autoturismului și alți trei pasageri, tineri cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani, din Șomcutu Mic și Dej, au fost răniți.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 10.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

Articole similare

  • 70
    La data de 21 februarie, ora 14:40, pe DN1 E60, pe raza comunei Izvoru Crişului, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi rănirea gravă a altor trei. Un bărbat de 30 de ani, din Oradea, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1E60, pe raza comunei Izvoru…
    Tags: de, pe, în, cu, din, s-a, ani, accident, rutier, la

La data de 17 octombrie, în jurul orei 21:30, în municipiul Dej, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru.  Conform primelor verificări, un tânăr, de 23 de ani, din Șomcutu Mic, în timp ce conducea un autoturism dinspre Șomcutul Mic spre centrul municipiului Dej, pe fondul neadaptării vitezei …

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro