Tânăr din Baciu, reținut după ce a furat două jante şi un acumulator auto dintr-o curte

Catuse-04Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 15 februarie, în jurul orei 13:30, poliţiştii au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Baciu, care ar fi sustras două jante şi un acumulator auto dintr-o curte de pe strada Tăbăcarilor, din Cluj-Napoca.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 49
    Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr surprins imediat după comiterea unui furt. Bunul sustras a fost găsit asupra acestuia. La data de 24 ianuarie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie - au identificat un tânăr care avea asupra sa…
    Tags: de, din, hot, prins, auto, acumulator

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au depistat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. La data de 15 februarie, în jurul orei 13:30, poliţiştii au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Baciu, care ar fi sustras două …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.