Tânăr din Baciu, reținut și arestat preventiv pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului

Politia-Cluj-Marasti01În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 La data de 15 octombrie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie-  au oprit, pentru control, un bărbat care conducea un autoturism, pe strada Emil Petrovici, vorbind, fără a folosi sistem hands-free, la telefonul mobil.

În urma controlului, poliţiştii au stabilit că şoferul, în vârstă de 25 de ani, din Baciu, nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.

În baza constatării, bărbatul a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru continuarea cercetărilor, stabilindu-se faptul că acesta este cercetat în alte dosare pentru infracţiuni de conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar, la data de 16 octombrie a.c., magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În continuare, poliţiştii rutieri efectuează cercetări, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Articole similare

  • 75
    Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr depistat în timp ce circula pe contrasens cu un autovehicul, neavând permis de conducere şi aflându-se sub influenţa alcoolului. Cel în cauză este cercetat în alte două dosare penale pentru conducere fără permis pe drumurile publice. La data de 16 februarie,…
    Tags: de, în, permis, pentru, retinut, fara, volan, la, beat

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru infracţiuni la regimul rutier, iar magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.  La data de 15 octombrie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie-  au oprit, pentru control, un …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro