Tânăr din Cluj-Napoca, prins după două luni de la comiterea unui furt

Catuse-04Marți, 26 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Căpușu Mare – au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt.

Conform cercetărilor, tânărul de 19 ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns, în cursul lunii noiembrie 2015, în locuința unui bărbat din Căpușu Mare, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (corpuri de mobilier).

 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 71
    Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare prevntivă. În urma investigațiilor efectuate, s-a dispus continuarea urmării penale față de un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de…
    Tags: de, în, furt, prins, hot, din, calificat

Marți, 26 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin – Postul de Poliție Comunal Căpușu Mare – au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt. Conform cercetărilor, tânărul de 19 ani, din Cluj-Napoca, ar fi pătruns, în cursul lunii noiembrie 2015, în locuința unui bărbat din Căpușu Mare, de unde ar fi sustras …

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.