Tânăr din Florești depistat în timp ce conducea băut și cu numere expirate

etilotestLa data de 06.11.2016, ora 23:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 25 de ani, din Florești, în timp ce conducea pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată. De asemenea, acesta se afla sub influența alcoolului.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului și punerea in circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fapte prevăzute de Codul penal.

Articole similare

La data de 06.11.2016, ora 23:40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 25 de ani, din Florești, în timp ce conducea pe Calea Turzii, din Cluj-Napoca, un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată. De asemenea, acesta se afla sub influența alcoolului. În baza celor constatate, …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro