Tânăr identificat și reținut de polițiști pentru furt din locuință

furt-din-locuintaPolițiștii au identificat un tânăr bănuit de sustragerea unui laptop dintr-o locuință. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

În urma investigațiilor efectuate, la data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție – au identificat un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt.

Astfel, tânărul de 20 de ani, din județul Maramureș, ar fi sustras dintr-o locuință de pe strada Bucegi, din Cluj-Napoca, un laptop, cauzând un prejudiciu de circa 1.400 de lei.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

Articole similare

Polițiștii au identificat un tânăr bănuit de sustragerea unui laptop dintr-o locuință. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.  În urma investigațiilor efectuate, la data de 20 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție – au identificat un tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea unei …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.