Tânăr reținut după ce a furat 4.000 lei dintr-o locuință din Dej

Catuse-04În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt. Prejudiciul, în valoare de 4.000 de lei, a fost recuperat.

 La data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat, cu sprijinul polițiștilor din Bihor, un bărbat care ar fi comis un furt dintr-o locuință din Dej.

În fapt, la data de 23 iunie, în jurul orei 16:00, bărbatul de 29 de ani, din Oradea,  sub pretextul că vinde seturi de vase, ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, de unde, profitând de neatenția acesteia, i-ar fi sustras 4.000 de lei.

În urma verificărilor, bărbatul a fost depistat pe raza municipiului Oradea, iar prejudiciul a fost recuperat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 78
    Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din garaje. Ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În fapt, la data de 10 octombrie, pe timpul nopţii, cel în cauză, un bărbat, în vârstă…
    Tags: de, în, din, hot, prins, prejudiciu, furt, lei, dej

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea unui furt. Prejudiciul, în valoare de 4.000 de lei, a fost recuperat.  La data de 6 iulie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au identificat, cu sprijinul polițiștilor din Bihor, un bărbat care ar fi comis un furt dintr-o locuință din Dej. În …

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro