Tânăr reținut după ce a furat acumulatorul dintr-un autovehicul parcat

furt magazin - catusePoliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr surprins imediat după comiterea unui furt. Bunul sustras a fost găsit asupra acestuia.

La data de 24 ianuarie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au identificat un tânăr care avea asupra sa un acumulator auto pe care l-ar fi sustras de pe un autovehicul parcat.

Astfel, în jurul orei 14:30, poliţiştii au depistat pe strada 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca, un minor de 17 ani, care avea asupra sa un acumulator auto pe care l-ar fi sustras de pe un autovehicul parcat pe Aleea Bârsei.

Totodată, în urma verificărilor, poliţiştii au identificat, pe Aleea Bârsei, patru autoturisme care prezentau urme de forţare la nivelul capotei motor.

În urma probatoriului administrat, în sarcina tânărului s-au reţinut patru acte materiale de sustragere – trei în forma tentativei, unul în formă consumată.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la circa 1.250 de lei.

Tânărul de 17 ani, din Cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz.

Articole similare

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un tânăr surprins imediat după comiterea unui furt. Bunul sustras a fost găsit asupra acestuia. La data de 24 ianuarie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie – au identificat un tânăr care avea asupra sa un acumulator auto pe care …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.