Tânăr reținut după ce a furat dintr-un complex comercial din Florești

furt magazin - catusePoliţiştii clujeni au depistat, cu sprijinul agenţilor de securitate, un bărbat bănuit de sustrageri de bunuri dintr-un complex comercial de pe raza comunei Floreşti.

Duminică, 10 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, cu sprijinul agenţilor de securitate, au depistat un tânăr care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial.

Astfel, în jurul orei 19:40, tânărul de 22 de ani, din judeţul Alba, ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte, în valoare de circa 360 de lei, din două magazine din incinta complexului.

Bunurile sustrase au fost găsite asupra tânărului şi predate părţilor vătămate.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Articole similare

  • 64
    Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Acesta urmează a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare prevntivă. În urma investigațiilor efectuate, s-a dispus continuarea urmării penale față de un bărbat de 31 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de…
    Tags: de, furt, prins, hot, din, calificat

Poliţiştii clujeni au depistat, cu sprijinul agenţilor de securitate, un bărbat bănuit de sustrageri de bunuri dintr-un complex comercial de pe raza comunei Floreşti. Duminică, 10 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, cu sprijinul agenţilor de securitate, au depistat un tânăr care ar fi sustras bunuri dintr-un complex comercial. Astfel, în jurul …

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
0

About deCluj.ro

deCluj.ro
contact@deCluj.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Esti roBot? Introdu raspunsul la intrebare Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.